Waterpolo

Sabadell-Mataró, final clàssica de copa

Waterpolo. Les maresmenques tomben la resistència del Mediterrani i les vallesanes passen fluix amb el Rubí

Rubí 9 Sabadell 16

RUBÍ:Jiménez; Roldan, Gerschcovsky, Rion (2), Manchego, Abellán (1), Ruiz (6,3p), Rodríguez, Vesperinas, Prados, Soriano, Triviño i Copado.ASTRALPOOL SABADELL:Ester; Ortiz (2), Games (1), Van der Sloot (1), Serrano (1), Steffens (1), Casado (1), García (4), Forca (3), Bonet, Pérez, González (2) i Carrasco.PARCIALS:1-5, 1-2, 4-3 i 3-6.

Mediterrani 8 Mataró 11

MEDITERRANI:Trojan; Muñoz, Viladot, Wolves (1), Toha (1), Rodríguez, Clara Espar (1p), Marcos (1), Grossman, Dalmases (1), Crespí (1), Lizotte (2) i Willesmz.STM MATARÓ:Sánchez; Morell (2), Van der Kraats (2), Gual (1), Sevenich, Timofeeva (1), Cambray (2), Nogué, Bach, Bertran, Anni Espar (3, 1p), Markoch i Colominas.PARCIALS:1-1, 3-4, 1-4 i 3-2.

L’Astralpool Sabadell, rei de copes amb disset corones, campió de les cinc darreres edicions i que defensa el títol en la seva vint-i-dosena final, i l’stm Mataró, finalista el curs passat també contra les vallesanes, jugaran avui a la piscina del CN Terrassa (14 h, Esport3) la final de la copa. El Mataró, que afrontarà la seva sisena final –totes contra les vallesanes–, lluitarà per aixecar el segon títol després d’endur-se’l el 2016.

D’entrada, l’equip de David Palma va complir els pronòstics contra el Rubí per 9-16 (1-5, 1-2, 4-3 i 3-6) en un partit plàcid en què no es va desgastar en excés tal com ja li havia passat en els quarts contra el Sant Feliu (22-4). Amb orgull, el Rubí es va acostar a dos gols en el tercer quart (6-8) impulsat per la jove internacional Elena Ruiz (6 gols), la pitxitxi fins ara de la copa amb onze dianes. Les vallesanes van tornar a accelerar i van posar fi a la insurrecció.

L’stm Mataró, per la seva banda, va derrotar el CE Mediterrani per 8-11 (1-1, 3-4, 1-4 i 3-2) en un partit més costerut. Amb calma i ofici, l’equip de Dani Ballart va sentenciar amb un parcial de 0-4 en el tercer quart –del 5-5 al 5-9– i va esqueixar el que fins llavors era un enfrontament igualat. El 5-6, marcat en un contraatac per la valuosa Anni Espar, la màxima anotadora del seu equip, quan el Medi atacava en doble superioritat, va fer molt mal a les barcelonines. Tots dos equips van estar ben poc encertats en les superioritats, amb un gol per al Mediterrani –l’únic en tota la copa– quan el peix ja estava venut (7-10) i dos per a les maresmenques.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)