Ciclisme

Victòries de Pogacar en la Tirreno-Adriàtica i de Roglic en la París-Niça

Els eslovens han mantingut el seu domini en la general en les últimes etapes de les dues curses

Els eslovens Tadej Pogacar (UAE) i Primoz Roglic (Jumbo-Visma) no han fallat en la darrera jornada i s’han emportat la victòria en la general de la Tirreno-Adriàtica i la París-Niça respectivament. Les dues figures del moment no han guanyat l’última etapa, però s’han mantingut al capdavant. Tadej Pogacar ha guanyat la Tirreno-Adriàtica per segona vegada amb 1:52 d’avantatge sobre el danès Jonas Vingegaard (Jumbo-Visma) i 2:33 respecte el basc Mikel Landa (Bahrain). La victòria en la darrera etapa ha sigut a l’esprint per l’alemany Phil Bauhaus (Bahrain).

A la París-Niça Primor Roglic no ho ha tingut tant fàcil, ja que hi havia un port de muntanya a pocs quilòmetres del final i l’anglès Simon Yates (BikeExchange) –que era el segon de la general–, ha atacat en l’ascensió per intentar recuperar els 47 segons de desavantatge. L’eslovè ha cedit gairebé mig minut, però en la baixada s’hi ha apropat. L’anglès ha guanyat l’etapa i Roglic ha sigut tercer a nou segons. Simon Yates ha mantingut el segon lloc de la general, ara a 29 segons, mentre que el tercer ha sigut pel colombià Daniel Felipe Martínez (Ineos) a 2:37.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)