Tennis

Tsitsipas necessita un tercer set per rematar la feina contra Ivaixka a Barcelona

El tennista grec i principal favorit supera el jugador bielorús (6-1, 4-6 i 6-2) i demà disputarà els vuitens de final del Godó contra el búlgar Grigor Dimitrov (13 h)

El grec Stefanos Tsitsipas (1) ha segellat el passi als vuitens de final del Barcelona Open Banc Sabadell després de superar el bielorús Ilia Ivaixka en un partit pendent de la jornada de dimecres, amb 5-1 a favor del principal favorit. Al final, el cap de cartell ha vençut amb més problemes dels previstos i ha necessitat d’un tercer set per rematar la feina (6-1, 4-6 i 6-2). El partit programat inicialment per a la 1 del migdia no s’ha pogut disputar fins a les 19.30 h en una altra jornada marcada per la pluja. Tsitsipas jugarà demà contra Grigor Dimitrov (14) i si guanya tornaria a jugar no abans de les 18 h contra el vencedor del duel entre el murcià Carlos Alcaraz i el mallorquí Jaume Munar.

Amb el servei, el tennista hel·lè ha guanyat el joc que li faltava per tancar el primer parcial per 6-1. El segon ha estat una altra històrica. El tennista de Minsk, que dimecres havia tingut problemes per contrarestar el joc agressiu del seu rival, ha anat creixent a mida que avançava el partit. Tsitsipas ha desaprofitat quatre pilotes de trencament en el novè joc i en el següent ha pagat la pressió. Ha comès dues dobles faltes i ha facilitat la feina perquè Ivaixka segellés el segon parcial en la segona pilota que ha disposat i empatés el partit. En el tercer set, el cap de cartell ja no ha fet concessions i amb dos trencaments en el tercer i el setè joc ha encarrilat l’accés als vuitens de final.

Protestes inicials

Quan només s’havien disputat els dos primers punts de la represa del partit, el tennista grec s’ha hagut d’aturar davant les sorolloses protestes de part dels espectadors que no havien pogut accedir a la pista Jan Kordes, amb capacitat per a 2.000 espectadors, molt inferior als 7.000 de la central. Després de 10 minuts d’aturada i de discussions, un membre de l’organització ha hagut d’aclarir que els espectadors no perdrien la possibilitat de recuperar el preu de les entrades encara que la jornada s’hagi allargat més d’una hora. Segons la normativa i superat aquest termini de temps, no estarien obligats a fer-ho. Els ànims s’han calmat i el joc s’ha reprès amb normalitat.

Marc López i Feli López, endavant

En la primera eliminatòria del quadre de dobles, el barceloní Marc López i el toledà Feliciano López, guanyadors del torneig el 2018, han superat els primers caps de sèrie, la parella formada pel nord-americà Rajeev Ram i el britànic Joe Salisbury, per 6-3, 3-6 i 13-11 en un altre partit que havia quedat pendent de la jornada de dimecres.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)