Tennis

Grigor Dimitrov accedeix als vuitens del Barcelona Open Banc Sabadell

Ha tancat l’últim set contra Federico Coria (4-6, 6-3 i 6-4) aquesta tarda en un partit que ahir no es va poder acabar en una altra jornada marcada per la pluja

El búlgar Grigor Dimitrov (14) s’ha classificat pels vuitens de final del Barcelona Open Banc Sabadell després de superar l’argentí Federico Coria per 4-6, 6-3 i 6-4 en un partit que ahir no es va poder acabar per culpa de la pluja. Amb 4-3 al seu favor, Dimitrov ha pogut enllestir el tercer i últim set aquesta tarda en el primer partit que s’ha pogut disputar en el RCT Barcelona en una altra jornada marcada per la pluja.

Alcaraz-Munar, divendres

Les males condicions meteorològiques han obligat a refer tot l’ordre del dia i ja s’ha posposat per demà el duel que havien de disputar el murcià Carlos Alcaraz (5) i el mallorquí Jaume Munar. Poc després el director del torneig David Ferrer informava que es cancel·lava la resta de la jornada, i que si el temps ho permet s’intentarà acabar el partit de setzens entre Stefanos Tsitsipas i Ilya Ivaixka, amb 5-1 favorable al grec, i el de dobles entre Marc López i Feli López contra el nord-americà Rajeev Ram i Joe Salisbury (5-3 fins al moment de l’aturada).

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)