Tennis

Casper Ruud, el primer a accedir a quarts del Barcelona Open Banc Sabadell

Sota un sol esplèndid, el tennista noruec, segon cap de sèrie del torneig, ha superat el finès Emil Ruusuvuori per un doble 6-2

El noruec Casper Ruud (2) ha estat el primer tennista ha segellar l’accés als quarts de final del Barcelona Open Banc Sabadell després de vèncer el finès Emil Ruusuvuori per un doble 6-2 en 75 minuts. Sota un sol enlluernador, res a veure amb la plujosa jornada anterior, avui serà un dia maratonià a les instal·lacions del RCT Barcelona perquè s’han disputar els vuit partits de vuitens de final i els quatre de quarts. Ruud jugarà aquesta tarda en el tercer torn de la central contra l’asturià Pablo Carreño (8), que s’ha imposat a l’italià Lorenzo Sonego (11), per 6-2, 5-7 i 6-2.

Auger-Aliassime, endavant

El segon tennista a guanyar-se el bitllet a quarts de final ha estat el canadenc Felix Auger-Aliassime (3), que ha superat al nord-americà Frances Tiafoe (13), per 7-5 i 6-4 en 1h52 de partit. El canadenc ha començat amb alguns dubtes i patiments amb el servei, mentre que el d’Estats Units es mostrava més solvent i carregava el joc sobre el revés del seu rival. Auger-Aliassime ha anat millorant les seves prestacions, fins i tot s’ha apuntat algun joc en blanc, i en el dotzè no ha desaprofitat la primera pilota de trencament per anotar-se el primer parcial en 50 minuts. Enrabiat, Tiafoe ha rebut una amonestació per enviar la pilota a les grades. El deixeble de Wayne Ferreira ha apujat la intensitat i ha aprofitat un cert relaxament del rival per prendre la iniciativa en el segon set (0-3). Tiafoe ha pecat d’irregularitat i ha donat vida a Auger-Aliassime, que s’ha despertat de cop i ha capgirat el resultat amb 4 jocs consecutius. El de Maryland encara ha sumat un altre joc, però el vent bufava a favor del de Mont-real, que ha tornat a trencar el servei del seu rival en el desè joc per segellar la victòria i l’accés als quarts de final.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)