Ciclisme

La dissetena Titan Desert, des d’aquest diumenge al Marroc

Hi ha 523 participants amb 645 quilòmetres repartits en sis etapes

La ŠKODA Titan Desert Morocco 2022 arrenca aquest diumenge amb 523 corredors (67 dones) de 24 països, que han d’afrontar 645 quilòmetres i gairebé 7.000 metres de desnivell positiu acumulat repartits en sis etapes, la més dura de les quals és la tercera amb 125 km i 1.442 m D +. La primera en té 119 i 850 amb un recorregut circular que comença i acaba a Merzouga, a l’oest d’Erg Chebbi. La segona i tercera són en format marató, en la quarta ja hi ha dunes i en la cinquena hi ha la navegació, que pot decidir la general.

Josep Betalú (KH-7) té com a objectiu guanyar la cursa per cinquè cop i ser el corredor amb més victòries, un privilegi que comparteix amb Roberto Heras. Benjamí Prades s’estrena en la prova en la què hi ha excorredors del World Tour com Sylvain Chavanel i Haimar Zubeldia. L’equip que dirigeix Melcior Mauri té 30 corredors hi a més de l’osonenc hi ha referents de l’esport català com Núria Picas.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)