El Barça no te problemes per superar el Puente Genil (27-34)

El Barça no ha tingut problemes per guanyar a l’Ángel Ximénez Puente Genil a domicili per 27-34 en el darrer partit abans d’afrontar els quarts de final de Champions. Els blaugrana han mantingut un partit anivellat en els primers minuts (7-6), i a partir del minut disset ha fet un parcial de 0-4 i s’ha començat a distanciar en el marcador (10-15). Al descans s’ha arribat amb un 14-19 pels blaugrana. En la segona meitat els blaugrana han tornat a prémer l’accelerador durant uns minuts i han arribat a la seva màxima diferència de 9 gols (17-26) en el minut 42. El Barça ha continuat amb el seu control del partit i s’ha emportat la victòria final per 27-34. Ángel Fernández i Ben Ali han marcat cinc gols cada un.