El Granollers segella l’accés a la final de la supercopa de Catalunya a Banyoles (25-45)

El conjunt vallesà ha cosit el rival a contraatacs en un pavelló de la Draga que ha premiat l’esforç i la bona trajectòria del seu equip en l’última temporada

El Fraikin BM Granollers s’ha guanyat l’accés per a la final de la Supercopa de Catalunya després de cosir a contraatacs el Banyoles (25-45), que lògicament no ha tingut cap possibilitat contra l’actual subcampió de la lliga Asobal. Tot i la diferència de potencial, el conjunt local ha tingut fases de bon joc, que, amb José Vicente Tomàs Chovi a la banqueta, aixequen les expectatives per donar continuïtat a la bona trajectòria de l’equip en un altre curs a primera estatal. L’extrem brasiler Guilherme Torriani i el jove pivot mataroní Víctor Romero, tots dos del Granollers, han rebut el trofeu de màxims golejadors del partit, amb sis dianes cadascun. Demà es disputarà l’altra semifinal entre el Finestrelles Esplugues i el Barça (19 h xala.cat).

Després d’uns minuts de tempteig, el Granollers ha posat la directa sortint amb continus contraatacs aprofitant les aturades de Rangel Luan o les imprecisions del seu rival en atac (6-18). L’entrada en pista d’Arnau Gratacós, amb algunes intervencions de mèrit sota els pals, i les provatures d’Antonio Rama, amb atacs amb set jugadors o la defensa 5-1, han servit perquè el conjunt local reaccionés. Un altre dels destacats per al conjunt local ha estat Njundu Sillah, tant en tasques defensives com ofensives, des de la posició de pivot. Un parcial de 5-1 (13-20) ha ajustat el resultat, que ha acabat sent de 13-22 al descans, amb dues dianes més de Gerard Domingo i d’Adrià Martínez al contraatac.

La bona notícia per al Granollers en la represa del joc ha estat la reaparició del porter Marc Guàrdia després d’una lesió que l’havia tingut fora de la pista durant força mesos. El guió del partit ha estat el mateix, amb el Granollers sortint a tota velocitat aprofitant les pèrdues de pilota locals. De fet, el parcial ha estat pràcticament idèntic amb el 12-23 per segellar el 25-45 final.