Handbol

Duel pel lideratge al Palau

Handbol. Lliga de campions. El Barça, amb 5/5 al sarró, rep el Nantes (20.45 h, per E3), que només ha perdut un partit, a la pista del Kielce

El Barça, líder del grup B amb 5/5 i amb un expedient immaculat, reprèn avui la lliga de campions al Palau contra el Nantes (20.45 h, per Esport3), segon del seu grup i també de la lliga francesa, rere el PSG, i que té a les seves files l’exblaugrana Valero Rivera. L’equip de Carlos Ortega va reaccionar a la pista de l’Aalborg (33-39) digerint la dolorosa derrota que havia encaixat contra el Magdeburg en la final de la Super Globe. Aquesta setmana, dilluns passat, es va tornar a entrenar al Palau després d’un mes sense poder-ho fer per diferents compromisos.

El Nantes, que va caure al Palau en la temporada 2020/21 per 30-29, va perdre diumenge el seu primer partit en la lliga francesa a Llemotges (35-31). “El Nantes ve ferit i necessitarem el Palau de les grans cites. És un rival dur però hem preparat bé el partit. Caldrà que defensem bé”, assenyala Ortega. En la lliga de campions només ha cedit a la pista del Kielce (40-33). L’equip ha experimentat una gran transformació. A la marxa de l’entrenador Alberto Entrerríos al Llemotges, s’hi ha sumat la de jugadors clau com el meta Emil Nielsen (Barça), Dragan Pechmalbec (Veszprém), David Balaguer (París SG) i Kiril Lazarov (retirat), cosa que l’ha obligat a fer canvis. Ha arribat un nou entrenador, Grégory Cojean, director esportiu del club en les últimes tres temporades. Els seus dos primers fitxatges han estat el de l’extrem esquerrà guipuscoà Kauldi Odriozola (Bidasoa) i el del veterà lateral esquerrà Jorge Maqueda (Veszprém). També han incorporat el meta islandès Viktor Hallgrímsson, el meta francès Andreas Hofmann i el pivot francès Jérémy Toto (Vardar). Però el principal problema de Cojean és la baixa del central i màxim golejador (24 gols) Aymeric Minne, que es va lesionar el turmell i estarà quatre mesos de baixa. Odriozola és el referent en atac (22 gols), al costat del català Rivera i del portuguès Alex Cavalcanti, tots dos amb 20 gols.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)