Handbol

El Barça supera el Nantes (34-29) i continua intractable a la Champions

L’equip blaugrana ha arribat més sencer en el tram final en un partit en què el conjunt francès ha portat la iniciativa durant molts minuts

El Barça continua intractable a la Champions i avui ha segellat una victòria molt soferta i treballada contra el Nantes (34-29) que el consolida en el lideratge de grup, amb sis triomfs en sis jornades. L’equip blaugrana, amb el Palau de les grans ocasions, ha anat a remolc del seu rival durant moltes fases del partit, però ha arribat al tram final millor físicament i ha pogut sentenciar amb un parcial de 18-12 a la segona meitat. El màxim anotador del Barça ha estat Ludovic Fàbregas, amb 6 gols.

El conjunt francès ha començat marcant el ritme. La solidesa del Nantes en l’eix de la defensa provocava molts problemes en els atacs estàtics dels blaugrana (3-5). En transició ha estat més fàcil. El Barça ha pogut enllaçar un parell de contraatacs i capgirar el resultat amb un parcial de 4-0 (7-5). A partir d’aquí, s’ha entrat en una fase d’intercanvi de cops, però les aturades del gegant islandès Viktor Hallgrimsson (2,03 m) han donat un nou impuls al seu equip, que ha tornat a prendre la iniciativa i ha pogut arribar a l’equador amb un mínim avantatge (16-17).

L’equilibri s’ha mantingut en els primers minuts després de la represa. El Nantes continuava oferint la seva millor versió i després de l’exclusió de Petrus (37’) tornava a escapar-se de dos gols (20-22) quan el Palau ja estava en plena ebullició. El Barça ha fet un pas endavant en defensa i amb la recuperació de pilotes, i la lluita i l’encert de Fàbregas, ha tornat a prendre la iniciativa (27-25). El conjunt català ha arribat més sencer en el tram final. Mem i N’Guessan han aparegut en els moments claus en atac. I en defensa, Nielsen ha abaixat la persiana per aturar un penal i una acció molt clara de Valero des dels 6 metres que han suposat la sentència.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)