Waterpolo

El CN Terrassa empata (11-11) en el darrer segon en l’estrena de la Champions

El partit contra el ZV de Zaan ha estat molt anivellat

El CN Terrassa ha empatat en el darrer segon contra el ZV de Zaan neerlandès en el primer partit del grup B de la primera fase de la Champions League que està disputant a Glyfada, Grècia. L’enfrontament ha sigut molt anivellat durant els quatre quarts, tal i com han reflectit els parcials i el resultat final de 11-11 (4-4, 1-1, 2-2 i 4-4).

Les egarenques s’han situat només dues vegades per davant en el marcador (4-3 i 9-8), i les neerlandeses s’han avançat de dos gols dues vegades (5-7 i 9-11). En els darrers dos minuts i mig el Terrassa ha anivellat el partit amb un gol de Noelia Cuenda a un segon del final. Pili Peña ha marcat 3 gols, un de penal, mentre que Paula Camus i Kindred Ayre Paul n’han fet dos cada una.

El CN Terrassa tindrà doble jornada demà, ja que el matí s’enfrontarà al Grand Nancy francès (9 h), i al vespre jugarà contra el Tigra Eger hongarès (19.30 h). El conjunt egarenc tancarà aquesta fase de grups dissabte en que s’enfrontarà al conjunt amfitrió, el Glyfada grec (17.45 h).

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)