El Barça reacciona tard contra l’Anaitasuna (33-27)

Tot i la victòria, l’equip blaugrana ha anat a remolc del seu rival durant més de 20 minuts i ha arribat al descans amb un ajustat parcial de 17-16

El Barça ha tardat a reaccionar, però ha acabat doblegant l’Anaitasuna (33-27) per sumar la dotzena victòria consecutiva a la lliga Asobal abans d’afrontar la tornada de la Champions amb el partit contra el Kiel. Hampus Wanne, amb 8 gols i 6 de 6 des dels 7 metres, ha estat el màxim anotador blaugrana.

Sense complexos, l’equip navarrès ha portat la iniciativa durant més de 20 minuts de joc. Amb grans intervencions de Marcos Cancio sota els pals (8 aturades), la direcció del català Xavi Castro i amb Antonio Bazán aprofitant les fissures defensives dels blaugrana, l’Anaitasuna s’ha avançat amb un parcial de 7-10. Aleix Gómez, que ha errat dos penals, tampoc tenia el dia en atac. Carlos Ortega no ha tardat a demanar temps mort i ha situat Gonzalo Pérez de Vargas a la porteria en substitució d’Emil Nielsen. Les consignes han donat el resultat. L’entrada del central Domen Makuc també ha donat un altre impuls a l’equip que si més no ha pogut arribar al descans amb avantatge (17-16).

En la segona part, el Barça ja no ha cedit el seu domini, tot i que l’Anaitasuna ha resistit amb un resultat igualat fins al minut 49 (25-23). L’equip blaugrana havia ajustat la defensa i en el tram final ha obert forat fins al definitiu 33-26.