Tennis

Gakhov aixeca el trofeu de l’Eurofirms Girona

Tennis. El rus s’imposa per 5-7, 6-3 i abandonament a Gastao Elias, que va tenir problemes físics en la final d’un torneig amb molta expectació

Ivan Gakhov va aconseguir la victòria en el Challenger Eurofirms Girona Costa-Brava que es va disputar a les instal·lacions del CT Girona, plenes de gom a gom en una primera edició d’èxit com a ATP Challenger. El tennista rus es va imposar en la final a Gastao Elias per 5-7, 6-4 i abandonament, ja que el portuguès va tenir problemes físics al final del segon set. Aquesta és la victòria més important d’Ivan Gakhov, de 26 anys, que tenia dos títols de la categoria ITF l’any passat. El rus era el 241 del rànquing mundial ATP i pujarà fins al lloc 186.

El primer set va ser favorable a Gastao Elias, el 222 de l’ATP, que va tenir diverses boles de trencament per avançar-se en el marcador, però no va aconseguir trencar el servei del rival fins al dotzè joc, i així es va emportar el primer set per 5-7. En la segona mànega, el portuguès, de 32 anys, es va poder avançar en el quart joc en disposar d’un parell de boles de break, però el rus va mantenir el partit anivellat fins que en el novè joc va tenir la primera bola de trencament i la va aprofitar (5-4).

Amb aquest resultat, Gastao Elias va demanar la presència del fisioterapeuta que li va fer embenar la cuixa esquerra. Ivan Gakhov va guanyar el servei sense problemes i es va emportar el segon set per 6-4.

Abans de començar la tercera mànega, Gastao Elias va comunicar que no podia continuar jugant i el rus es va emportar la victòria i el trofeu.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)