Ciclisme

Tadej Pogacar ja té el Tour de Flandes al palmarès

Lotte Kopecky (Team SD Worx) guanya la cursa femenina

Tadej Pogacar (UAE) és el vencedor del 107è Tour de Flandes, el segon Monument del calendari ciclista amb 273,4 quilòmetres. És el desè triomf del 2023 per a l’eslovè (1998), que ja té 56 triomfs en la seva carrera professional i que es converteix en el tercer corredor de la història que guanya la Clàssica belga de les Llambordes i el Tour de França –Eddy Merckx i Louison Bobet son els altres dos.

El neerlandès Mathieu van der Poel (Alpecin), triple guanyador a Flandes, va ser segon a 17segons i el danès Mads Pedersen (Trek-Segafredo) tercer a 1:12 en una victòria marca de la casa de Pogacar, amb atac per arribar en solitari a meta. Primer per quedar-se amb van der Poel i Wout Van Aert (Jumbo), el gran derrotat i, després, per marxar sol quan al davant encara hi havia un grapat de supervivents de les escapades, 19 homes que havien arribat a superar els tres minuts. Lotte Kopecky (Team SD Worx) va guanyar la cursa femenina.

Pogacar va ser quart a la Milà San-remo, el primer Monument del 2023. En el seu palmarès, el doble campió del Tour de França ja tenia la Lieja i Llombardia.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)