Ciclisme

Antonio Pedrero abandona el Tour per culpa d’una caiguda

El corredor de Terrassa debutava a la cursa i era 57è a la general

Antonio Pedrero (Movistar) s’ha vist implicat en una caiguda massiva a l’inici de la catorzena etapa del Tour, quan s’havien recorregut 5,5 quilòmetres i es buscava la fuga. L’incident ha fet que la direcció de cursa aturés la prova per poder atendre els afectats.

Pedrero (1991) debutava al Tour i el seu sisè lloc dimarts era el seu millor resultat. Era 57è a la general a 1h35 del mallot groc. La seva baixa s’afegeix a la d’Enric Mas en el conjunt navarrès i a la de David de la Cruz (Astana) pel que fa la representació catalana, reduïda a Marc Soler (UAE).

La cursa s’ha reprès gairebé a les 14 h, 24 minuts després d’aturar-se i amb s Louis Meintjes (Intermarché) també havent hagut d’abandonar. Esteban Chaves (EF) també ha abandonant un cop represa l’etapa. Romain Bardet (DSM) queia baixant el primer port i el 12è de la general engreixava la llista de baixes, a la qual s’hi afegiria James Shaw (EF)

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)