Gimnàstica

Joel Plata torna a competir després de l’accident de trànsit a Portugal

El gimnasta català, inactiu des del març passat, competeix en un bilateral amb Espanya a Suïssa

Joel Plata ha tornat a l’acció després de ser operat d’urgències a causa d’un accident de trànsit el passat mes de març. El català estava viatjant amb l’equip estatal a Portugal quan una de les rodes de la furgoneta va explotar, el vehicle va fer tres voltes de campana i el cinturó de Plata es va trencar, de manera que ell va sortir disparat pel vidre frontal i va acabar a gairebé 20 metres de la furgoneta. Això li va provocar una fractura de fèmur i múltiples ferides per tot el cos i la cara. Afortunadament, l’operació va anar bé, i s’ha pogut recuperar per disputar, aquest agost, un torneig bilateral a terres suïsses amb la selecció espanyola.

Joel Plata i el seu equip (Néstor Abad, el català Thierno Diallo, Dietmar Reindhart i Rayderley Zapata) lideren el test Espanya-Suïssa després d’aconseguir 248.850 punts.

Així doncs, i a només 8 setmanes del mundial de gimnàstica artística que es disputarà a Bèlgica, Plata va agafant forma després de l’ensurt.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)