Gimnàstica

Joel Plata, a punt per al mundial d’Anvers

També formen part de la convocatòria de la selecció espanyola Thierno Diallo, Alba Petisco , Laia Font i Laia Masferrer, a més de la sevillana Ana Pérez, adscrita a la federació catalana

El gimnasta de Viladecans Joel Plata (CG Sant Boi), que al març va ser operat d’un fractura al fèmur a conseqüència d’un accident de trànsit, forma part de la convocatòria de la selecció espanyola per al mundial d’Anvers (del 30 de setembre al 8 d’octubre), que atorga places per als Jocs Olímpics de París 2024. També ha estat convocat Thierno Diallo (CG Egiba), medallista de bronze en les paral·leles de l’europeu d’Antalya i campió estatal a Pamplona. En la categoria femenina, les seleccionades adscrites a la federació catalana són Alba Petisco (CGE Les Moreres), Laia Font (CG Egiba) i Laia Masferrer (Salt GC), a més de la sevillana Ana Pérez, vinculada a La Salle Gràcia després d’un parell d’anys marcats per les lesions. També viatjaran a Anvers amb l’expedició de la selecció espanyola els entrenadors Álvaro Carrascal, amb l’equip tècnic masculí, i Xavier Casimiro, amb el femení.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)