Sòlida remuntada

Handbol. El KH-7 Granollers fa un gran partit, derrota el Konyaalti, l’actual campió de la copa europea, i es classifica de manera brillant per a vuitens

KH-7 Granollers 29 Konyaalti BSK 25

KH-7 GRANOLLERS:Mera, Vila (2), Kofler (4), González (4), Guarieiro (6), Polonio (5) i Capdevila (2) –set inicial–; Rodríguez (p.s.), Tort, Somaza (5), Portillo (1), Güell, Espiñeira, Castañera i Jallow.KONYAALTI BSK:Imamoglu, Janeska (2), Bozdogan (6), Öztürk (5), Aydemir (4), Türkoglu (2), Hosgör (3), Ikhneva (2), Cetin, Furmanets, Gjorgjijevska (1) i Bembeyaz (p.s.).PARCIALS CADA CINC MINUTS:3-2, 5-4, 7-6, 9-7, 11-9 i 14-11 (descans), 17-13, 19-15, 22-17, 23-19, 27-21 i 29-25.ÀRBITRES:M. Bares i J. Uhlir (República Txeca). Van excloure Castañera i Capdevila, del Granollers i Ikhneva (3), Öztürk, Imamoglu i Cetin, del Konyaalti.

El KH-7 Granollers va fer un gran partit i es va classificar per als vuitens de la copa europea. Les vallesanes van guanyar per 29-25 el Konyaalti BSK turc, el campió vigent, en un partit de tornada de la tercera eliminatòria que va dominar pràcticament sempre. El KH-7 Granollers havia de remuntar dos gols, ja que va perdre en l’anada (29-27), i va arribar a tenir un avantatge de set gols a dos minuts i mig del final amb el 29-22.

El conjunt turc va tenir dues baixes inesperades abans del partit, ja que no va inscriure les dues pivots, que tot i viatjar a Granollers van veure el partit des de la graderia.

El KH-7 Granollers va sortir molt centrat i es va avançar amb un 2-0, un marge que anivellava l’eliminatòria. El Konyaalti va respondre i es va posar al davant, i els dos equips van mantenir una intensa lluita a la pista i en el marcador. Les vallesanes van tornar a manar, es van posar al davant en l’eliminatòria amb l’11-8 i van arribar a guanyar de quatre gols (13-9) a dos minuts del descans, al qual es va arribar amb un 14-11.

El conjunt granollerí va fer un parcial de 4-0 en l’inici de la segona meitat (18-13) i va encaminar el partit, tot i que va haver de continuar lluitant cada pilota. El contraatac va funcionar i també va saber resoldre bé en defensa els atacs de set sense portera del conjunt turc. El KH-7 Granollers va entrar en els darrers cinc minuts amb sis gols d’avantatge (27-21) i no va haver de patir gens en el tram final del partit.