Handbol

El KH-7 Granollers, emparellat amb l’Erice sicilià en els vuitens de la copa d’Europa

L’equip vallesà jugarà el partit d’anada a casa el 13 o el 14 de gener i la tornada a la població italiana, el 20 o el 21

El KH-7 BM Granollers ha quedat emparellat amb el SSD Handball Erice en el sorteig dels vuitens de final de la copa d’Europa, que s’ha efectuat aquest matí a Viena. El partit d’anada es disputarà al Palau d’Esports de la capital vallesana el 13 o el 14 de gener i la tornada a la històrica població siciliana, el 20 o el 21 de gener. En l’eliminatòria anterior, el conjunt italià no va tenir tantes dificultats per continuar endavant en la competició, ja que va poder jugar els dos partits a casa contra l’Izola eslovè, i en tots dos en va sortir victoriós (26-19 i 23-25). Els altres dos equips de la lliga espanyola, l’Elx i el Rocasa Gran Canària han quedat emparellats amb el Madeira portuguès i el Jomi Salerno italià, respectivament.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)