Handbol

El KH-7 Granollers esquivarà l’Elx i el Rocasa Gran Canària

Handbol. L’equip vallesà no podrà coincidir amb els altres dos equips de la lliga espanyola en el sorteig dels vuitens de final de la copa d’Europa

Després d’eliminar de manera brillant el Konyaalti turc, el defensor del títol, el KH-7 BM Granollers figurarà avui (11 h, a Viena) com a cap de sèrie en el primer bombo del sorteig dels vuitens de final de la copa d’Europa i no podrà coincidir amb l’Elx i el Rocasa Gran Canària, els altres dos equips de la lliga espanyola que també tenen aquesta distinció. L’equip de Robert Cuesta també esquivarà el Bjelovar croat, el Hazena Kynsvart txec, el Benfica portuguès, el Iuventa Michalovce eslovac i el Yalikavaspor turc. Els possibles rivals del Granollers seran el Jomi Salerno i l’Erice italià, el Thessaloniki grec, l’Skopje macedoni, el Venlo neerlandès, el Madeira portuguès, el Mlinotest Ajdvoscina eslovè i l’Ankara turc. Els vuitens es disputaran entre el 13-14 i el 20-21 de gener.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)