Handbol

Ortega diu que respecten molt al Plock i que necessiten el suport del Palau

El tècnic del Barça explica que la victòria de la setmana passada davant els polonesos ja queda enrere

Carlos Ortega ha explicat que respecten molt a l’Orlen Wisla Plock a qui el Barça s’enfrontà aquest vespre (20.45 Esport 3) en l’inici de la segona volta de la lliga de campions. El tècnic del conjunt blaugrana també ha demanat el suport dels aficionats del Palau Blaugrana perquè considera que cada punt és molt important. “Els partits de Champions són especials i cada punt és important” ha manifestat el tècnic, que també ha explicat: “El Wisla Plock és un equip que té bons noms, defensa fort i utilitza el contraatac de primera onada bàsicament. Potser tenen més problemes si el partit va a molts atacs. Els hem de tenir molt de respecte, perquè la victòria de la setmana passada queda enrere i cada partit és una nova història”. Fa una setmana el Barça va guanyar a la pista del conjunt polonès per 25-28 en un partit que van saber controlar des de l’inici.

El Barça és el líder del grup B empatat a punts amb el Veszprém amb sis victòries i una derrota, mentre que el Plock és el setè amb un triomf i sis derrotes. Carlos ortega tindrà les baixes de Makuc i Janc per aquest partit.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)