El Barça torna a vèncer el Wisla Plock (32-25) i anirà a Veszprém com a líder

El Barça, per segona setmana consecutiva, ha tornat a imposar la seva jerarquia al Wisla Plock (32-25) i dijous vinent estarà en disposició de defensar el lideratge de la Champions a la pista del Veszprém. L’equip blaugrana sempre ha tingut el partit sota control, però no ha pogut segellar el triomf fins als últims minuts. Aleix Gómez i Luis Frade, amb vuit gols cadascun, i Dika Mem, amb 6, han liderat l’atac culer davant la rocosa defensa polonesa.

El Barça no ha tardat a prendre la iniciativa. Amb comptades oportunitats per córrer, el conjunt blaugrana buscava diverses variants tàctiques per obrir la rocosa defensa polonesa. La connexió amb el pivot Luis Frade, autor de sis gols en la primera meitat, ha estat la via més productiva per tombar l’eix de la rereguarda del Wisla Ploc, liderada pel gegant Mirsad Terzic. Amb 10-7 al marcador, Xavi Sabaté ha demanat el primer temps mort del partit. L’exclusió de Thiagus Petrus (20’), i les accions de Dawid Dawydzik, des del pivot, i les accions d’un contra un de Gergö Fazekas han donat aire a l’equip polonès. Com la setmana passada, el Barça tenia el partit sota control, però el Plock continuava ben viu a la mitja part (16-13). En el tram final del primer període, Djordje Cikusa ha jugat els seus primers minuts a la competició europea.

Amb vista a la segona meitat, els dos tècnics han apostat pel canvi de porter, Emil Nielsen al Barça, i Marcel Jastrzebski, al Wisla Plock. El partit seguia el mateix patró. L’equip blaugrana manava al marcador, però amb diferències escasses que oscil·laven entre un i quatre gols. Una aturada de Gonzalo, que ha tornat provisionalment a la pista en un penal de Krajewski, ha estat el punt d’inflexió a l’embranzida final del conjunt blaugrana. L’efectivitat de Dika Mem i d’Aleix Gómez, tant en l’extrem com en els penals, han liderat l’atac del Barça en els últims minuts, que amb un parcial de 6-3 han segellat el definitiu 32-25.