Futbol Americà

Els Badalona Dracs guanyen per 13a vegada la Copa Catalana

Els Badalona Dracs es van proclamar campions de la Copa Catalana de futbol americà per tretzena vegada ahir dissabte al vespre al Municipal de Montigalà, a Badalona. Els badalonins van imposar-se en la final davant els Pioners de l’Hospitalet per 17-0. Amb aquest nou títol, els Dracs ja en sumen 12 de consecutius, és a dir que porten revalidant el títol des de l’any 2010.

El resultat de 17-0 però, no fa justícia al matx que van fer els Pioners. Els hospitalencs no van posar-ho gens fàcil als Dracs per revalidar el seu títol i van lluitar-ho, però comptaven amb baixes importants i els últims minuts del segon quart els badalonins van saber, gairebé sentenciar el partit, en menys de 3 minuts. Fins llavors, el marcador no s’havia mogut des de l’inici, però els Dracs van anotar dos touchdowns, un d’Eric Ladero i l’altre de Albert González, marxant al descans per 14-0. Els Pioners van intentar-ho fins al final, però sense cap èxit. I a part de mantenir el resultat, Sergi Güibas, amb un field-gol, va establir el 17-0 definitiu.

Amb aquesta victòria revaliden el títol per 12a vegada i en sumen 13 totals en tota la trajectòria dels Dracs. El pròxim repte del conjunt badaloní és la final de la Copa d’Espanya contra els Black Demons de Madrid el proper 16 de desembre, que es jugarà a Badalona.