El Barça aparca la Champions amb un triomf plàcid contra el Celje (39-30)

Melvyn Richardson, amb 9 gols, ha estat el màxim referent en atac

El Barça ha obtingut una còmoda victòria contra el Celje (39-30) que li permet aparcar la Champions durant un parell de mesos com a líder sòlid del grup B. El triomf blaugrana, combinat amb la derrota del Veszprém contra el Wisla Plock de Xavi Sabaté (37-30), deixa als de Carlos Ortega amb 18 punts, seguit pel Magdeburg (16) i del conjunt hongarès, que continua amb 14. El Barça ha fonamentat la seva victòria contra el Celje en una primera meitat molt completa (21-13) i ha sabut gestionar la seva renda fins al final. Melvyn Richardson, amb 9 gols de 9 intents, ha estat el màxim referent ofensiu de l’equip.

Després d’uns minuts de tempteig, el Barça ha posat una marxa més impulsat per les recuperacions en defensa i l’encert de Carlsbogard en les transicions (8-5). El tècnic del Celje ha demanat temps mort (11’), però el conjunt blaugrana ja anava embalat. Wanne, Mem i Richardson s’afegien a la festa davant un rival que s’encallava en el mur local i s’estava més de 7 minuts sense veure porteria. El Barça obtenia una màxima renda de 9 gols (19-10) i, tot i que el Celje, s’ha despertat en el tram final els de Carlos Ortega arribaven a l’equador amb el triomf encarrilat (21-13).

Tot just començar la segona meitat l’exclusió d’Aleix Gómez (33’) ha propiciat el debut en competició europea del jove extrem de Cardedeu Oriol Zarzuela. El capità del filial ha tret or dels minuts en pista i ha sumat quatre gols. En aquest primer tram de la segona meitat també ha brillat l’aportació en atac de Frade (6). El partit s’havia convertit per moments en un intercanvi de gols (32-25) i Ortega ha demanat temps mort (47’) perquè l’equip es tornés a centrar en defensa. Un parell d’aturades de Gonzalo han tornat a donar tranquil·litat a la parròquia local, que ha pogut gaudir d’un altre triomf plàcid del Barça per 39-30.