Handbol

Un últim esforç europeu

Handbol. Champions. El Barça, líder del grup B, rep el Celje eslovè, el cuer, que encara no ha puntuat, en el darrer partit abans de l’aturada

El Barça té avui (20.45 h, Esport3 i Dazn) l’última prova de la Champions abans de l’aturada de seleccions. Els blaugrana reben el Celje Pivovarna Lasko, amb dos punts en joc que valdrien tancar l’any com a líders en solitari del grup B després de les primeres deu jornades. El Celje, equip d’origen de Domen Makuc i Blaz Janc, és l’únic conjunt del grup que encara no ha puntuat, però és expert a posar les coses difícils al seu rival. De fet, el Barça va suar de valent a Eslovènia per segellar el triomf (31-37, amb gran parcial final) tot just fa un mes i mig.

El Celje té a les seves files el millor canoner fins ara, Mitja Janc, germà de l’extrem barcelonista, que ha marcat 59 gols. Dika Mem és segon a la llista amb 56 gols. Carlos Ortega, el tècnic del Barça, adverteix que el Celje és “un equip jove i que corre molt”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)