El Barça més rejovenit supera el Cangas per 38-32

Menys de 48 hores després de la fita de Veszprém, Carlos Ortega ha donat descans a molts dels baluards de l’equip i ha apostat pels joves del filial

El Barça, plegat de jugadors del filial, ha superat amb autoritat el Cangas de Morrazo (38-32) per continuar dominant amb mà de ferro a la lliga Asobal. Melvyn Richardson, amb 10 dianes, avança fins al primer lloc en la llista de màxims golejadors del campionat. En un partit marcat més pels atacs que per les defenses, també han destacat els 6 gols de l’extrem del Barça Atlètic Oriol Zarzuela.

Gonzalo ha allargat l’exhibició del Veszprém Arena en la primera meitat del Palau Blaugrana. El porter del planter ha fet 11 aturades, amb el 44% d’encert, i ha impulsat el domini d’un Barça amb moltes cares noves. Després de la jornada europea, Carlos Ortega ha donat descans a Frade, Petrus i N’Guessan, i ha convocat als joves del filial Oriol Zarzuela, Djordje Cikusa i Ian Barrufet. Tot i jugar a mig gas, l’equip blaugrana ha arribat al descans amb 5 gols de renda (19-14).

En la segona meitat, el Barça, amb Emil Nielsen sota els pals, ha anat guanyant progressivament terreny al Cangas amb molts minuts dels joves del planter en pista. De fet, Mem, Carlsbogard i Aleix s’han mantingut a la banqueta i no han jugat ni un sol minut. El Barça ha arribat a manar per 10 gols de renda (35-25), tot i que al final s’ha reduït fins al 38-32.