Futbol sala

Erevan serà la seu de la final a quatre de la Champions

El Complex Esportiu Kàren Dermitxian Arena de la capital armènia serà l’escenari de la competició del 3 al 5 de maig amb la participació del Barça, el Palma, el vigent campió, i els equips portuguesos del Benfica i l’Sporting

El Complex Esportiu Kàren Dermitxian Arena d’Erevan, capital d’Armènia, serà l’escenari de la final a quatre de la Champions League, del 3 al 5 de maig, segons ha anunciat avui la UEFA i en què hi participaran el Barça, el Palma, el vigent campió, i els equips portuguesos del Benfica i l’Sporting. La UEFA ha optat per una seu neutral molt allunyada dels quatre equips participants, la qual cosa no facilitarà gens ni mica la presència d’aficionats catalans, mallorquins o portuguesos. La data i la seu del sorteig de les semifinals estan encara per determinar.

El Kàren Dermitxian Arena, amb capacitat per a 6.900 espectadors, es va inaugurar el 1983 i va ser renovat el 2008. Ha estat el marc de diversos esdeveniments esportius i musicals, des d’hoquei sobre gel, boxa, a més d’una olimpíada d’escacs i el festival d’Eurovision júnior. Serà la primera gran fase final de futbol sala a Armènia, que va organitzar l’europeu sub-19 de futbol el 2019 a Erevan. La capital d’Armènia serà la tercera seu “neutral” de la fase final d’aquesta competició, després de Zadar, a Croàcia (un esdeveniment únic de vuit equips que es va celebrar el 2021 a causa de la Covid), i Riga, a Letònia (2022). Saragossa va ser la seu el 2018, quan la van organitzar conjuntament el Barça i el rival espanyol amb seu a Madrid, l’Inter FS.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)