Futbol sala

El Barça expressa per carta a la UEFA “la preocupació” per l’elecció de la seu de la fase final de la Champions

El club blaugrana i els altres finalistes, el Palma, l’Sporting i el Benfica, consideren que haver escollit Erevan (Armènia) com a seu, a 5.000 km dels equips classificats, perjudicar els aficionats i el prestigi de la pròpia competició

Des de diferents àmbits, el Barça ja havia manifestat públicament el seu malestar per l’elecció d’Erevan, la capital d’Armènia, com a seu de la final a quatre de la Champions i aquest migdia ha fet un pas endavant. Ha fet oficial la seva postura amb una carta enviada a la UEFA, i també a la Federació Espanyola de Futbol, i signada conjuntament amb els altres clubs classificats, el Palma, l’Sporting i el Benfica, en què expressen la “confusió i la preocupació” que ha generat aquesta elecció. “La decisió d’enviar els quatre clubs finalistes a 5.000 km de distància per jugar-se el títol europeu impedirà que els equips puguin oferir als seus aficionats una oportunitat real per omplir les grades en el torneig més important de clubs de futbol sala de la temporada, amb la qual cosa es perjudica la pròpia competició i l’esport pel que treballem dur per impulsar conjuntament, any a any.” El destinatari de la carta és Laurent Morel, màxim responsable de les competicions de Futbol Sala dins la UEFA.

En la carta s’apunta que el futbol sala mereix millors oportunitats que afavoreixin els interessos comercials dels patrocinadors i la promoció institucional com a esport en l’àmbit europeu, i tot plegat és més factible si la fase final es juga més a prop dels països dels equips finalistes. En aquesta línia, els quatre clubs signants consideren que l’elecció de la seu de la final a quatre agreujarà encara més “la falta de suport i de premis que aquesta competició hauria de tenir des de fa temps per dignificar-la”.

Apel·lant a una comunicació transparent i amb una voluntat constructiva, els quatre clubs finalistes confien que les seves reflexions siguin escoltades.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)