Espanya venç Sèrbia (32-26) i tanca el TIE amb el ple de victòries

La selecció espanyola ha posat fi la seva preparació per l’europeu que s’inicia dimecres

La selecció espanyola ha guanyat per 32-26 Sèrbia i ha acabat invicte i amb el ple de victòria, tres, el Trofeu Internacional d’Espanya que s’ha disputat a Granollers. Amb aquest triomf el combinat estatal, dirigit pel tècnic sarrianenc Jordi Ribera i amb sis jugadors catalans, ha posat fi a la seva preparació pel campionat d’Europa que s’inicia el dimecres dia 10 a Alemanya.

En aquest tercer enfrontament del TIE Espanya no s’ha distanciat del seu rival fins la segona meitat. La primera part ha estat força anivellada i s’ha arribat al descans amb un 16-13. En l’inici del segon temps la selecció estatal ha arribat als 10 gols d’avantatge (25-15), i en els darrers minuts s’ha mantingut per davant tot i que els serbis han incrementat la seva intensitat defensiva i han maquillat una mica el resultat.