Handbol

Viran Morros, convocat d’urgència per a l’europeu

El defensor barceloní, de 40 anys i ara en les files del Pfadi Winterthur suís, cobrirà la baixa per lesió de Miguel Sánchez-Migallón

El seleccionador espanyol Jordi Ribera ha hagut de convocar d’urgència el català Viran Morros per cobrir la baixa de Miguel Sánchez-Migallón, que es va trencar el segon metacarpià de la mà esquerra en el partit inaugural de l’europeu contra Croàcia (29-39). Amb 40 anys i en les files del Pfadi Winterthur suís, el jugador barceloní retorna al combinat estatal amb el repte de redreçar el sistema defensiu hispà, que contra Croàcia va fer aigües. “L’equip està suficientment preparat per sobreposar-se a aquesta situació. Estic content d’estar aquí i ara el més important és que l’equip recuperi la confiança”, ha explicat Viran, que ha arribat a Mannheim a primera hora de la tarda després d’un trajecte de quatre hores en cotxe. Espanya disputa diumenge el segon partit del campionat contra la Romania de Xavi Pascual (18 h per TdP).

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)