Natació

Dennis González, tercer en la preliminar de la rutina tècnica del solo

En l’estrena del mundial de Doha, el nedador del Kallípolis s’ha quedat a només dues dècimes del segon lloc amb vista a la final de dilluns

El nedador del CN Kallípolis Dennis González ha ocupat el tercer lloc en la preliminar de la rutina tècnica del solo masculí del mundial de Doha, que ha començat aquest matí a la capital qatariana. González, triple medallista en el mundial de Fukuoka, ha estat l’últim del programa a entrar en competició i amb una nota de 228,7550 punts només s’ha vist superat pel prodigi xinès de 16 anys Shuncheng Yang (242,4367) i del colombià Gustavo Sánchez (228,9966), que presentaven les dues rutines de major dificultat des sortida. El nedador català ha rebut la segona millor puntuació en impressió artística (96,400), només superat pel veterà italià Giorgio Minisini (97,1500), absent a Fukuoka per lesió i que avui ha ocupat la quarta plaça (218,0966). Amb vista a la final de dilluns (18 h), Dennis González té perfectament a l’abast el subcampionat, ja que s’ha quedat a poc més de dues dècimes de la puntuació del colombià Gustavo Sánchez.

Amb marge de millora

Després del debut, Dennis González ha fet una valoració a l’enviat especial de la Federació Espanyola de Natació: “L’estrena ha estat complicada perquè hi ha força més participació que a Fukuoka, amb potències com el nedador xinès i l’italià. No ha estat de les meves millors actuacions dins l’aigua, però penso que amb vista a la final puc millorar en la dificultat dels elements, que és el més important en les rutines tècniques, i guanyant altura en els híbrids. No és fàcil, però lluitaré pel podi i sinó espero oferir la meva millor versió dins l’aigua i mostrar tot el que hem estat entrenant aquests mesos.”

Amb el focus posat en la classificació olímpica per equips i en el duet, en el solo femení hi hagut diverses baixes i la millor en la fase preliminar ha estat la grega Evangelia Platanioti (270,1901 punts).

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)