Natació

Tió i Ozhogina signen un valuós segon lloc en la preliminar del duet tècnic

La catalana i l’andalusa competiran diumenge en la final del mundial de Doha (18 h) amb clares possibilitats de pujar al podi

La catalana Iris Tió (Kallípolis) i l’andalusa Alisa Ozhogina (Sincro Sevilla), medallistes de bronze en el mundial de Fukuoka, s’han estrenat en el de Doha amb una magnífica segona posició en les preliminars de la rutina tècnica del duet, amb un puntuació de 258,7199 punts. Tió i Ozhogina només han cedit davant les xineses Liuyi Wang i Qianyi Wang (269,8883), i han precedit les britàniques Kate Shortman i Isabelle Thorpe (253,6733), i les italianes Linda Cerruti i Lucrezia Ruggiero (252,1400), que havien estat subcampiones fa mig any a Fukuoka. La final del duet tècnic serà diumenge (18 h) i Tió Ozhogina figuren clarament entre les candidates a pujar al podi.

En declaracions ofertes per la Federació Espanyola de Natació, Tió ha fet la següent valoració del seu debut a Doha: “Estem molt contentes de com hem començat. Ens hem notat força bé a l’aigua i això que personalment la primera competició del mundial sempre és la que més em costa i més nervis passo, així que molt satisfeta de com ha sortit. Estem més consolidades com a duet i hem millorat respecte al mundial de Fukuoka. Hem fet una coreografia molt artística, amb una música de Michael Jackson que ens encanta i esperem que la gent també ho gaudeixi veient-ho. Ara toca polir alguns detalls i l’objectiu és mantenir-nos en plaça de podi amb vista a la final.”

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)