Objectiu acomplert

Waterpolo. La selecció espanyola supera Austràlia, tanca la fase de grups invicta i ja espera rival per als quarts de final del mundial

Austràlia 9 Espanya 15

AUSTRÀLIA:Porter; Lambie, Ford, Negus, Power, Mercep (3), Pavillard (2), Byrnes (1), Putt, Poot (2), Edwards (1), Slobodien i Hedges.ESPANYA:Aguirre; Munárriz (3), Granados, De Toro (3), Larumbe (1), Famera (1), Cabanas, Tahull, Mallarach, Bustos (2), Biel (2), Valera (3) i Lorrio.PARCIALS:2-4, 3-2, 2-4 i 2-5.

La selecció espanyola, sense l’excel·lència defensiva d’altres ocasions però efectiu en les superioritats (6 de 9), es va desfer amb solvència d’Austràlia en un partit cuinat a foc lent per tancar la fase de grups del mundial de Doha amb tres victòries en tres partits. El conjunt de David Martín, que ahir va donar descans a Perrone i Sanahuja, disposarà de tres dies per preparar el decisiu duel de quarts de final, dimarts vinent.

L’equip estatal, ahir amb vuit catalans, va patir algun desajust en el tram inicial i va arribar al descans amb un igualat 5-6. La connexió marinera del conjunt aussie va obrir el foc. Una aturada de Porter en una acció en inferioritat va propiciar un contraatac culminat per Pavillard. Dues accions d’habilitat de De Toro des de la boia van impulsar la reacció hispana. Austràlia, un rival molt físic, va mantenir el ritme fins a l’inici de la segona meitat, però de mica en mica el conjunt estatal, molt encertat en les superioritats, va anar obrint forat i va sentenciar el duel amb dos últims parcials de 2-4 i 2-5.