Handbol

Repte per anar enllestint

Handbol. Champions. Visita el GOG (18.45 h), al qual va derrotar al Palau, en un duel que li podria aplanar l’accés als quarts de final

El Barça reprèn avui el camí europeu, després de dos mesos d’aturada per l’europeu de seleccions, a la pista del GOG Gudme danès (18.45 h, Esport 3), conjunt al qual va derrotar amb solvència per 38-30 al Palau i contra el qual té l’oportunitat d’aplanar el camí cap als quarts de final sense haver de passar pels vuitens si acaba primer o segon. Un triomf dels blaugrana, ara mateix líders del grup B amb 18 punts, asseguraria com a mínim una renda de quatre punts respecte de la tercera plaça. Els quarts de final serien, doncs, més a prop, ja que només quedarien tres jornades i sis punts més en joc. Líder sòlid amb un balanç de nou victòries i una sola derrota, el Barça (18) té ara dos punts de marge respecte del Magdeburg (16), que ha passat a davant del Veszprém (14).

Carlos Ortega, el tècnic del Barça, és conscient que “el partit és clau” en la lluita per ser directament als quarts, i assegura que la “dificultat serà màxima”: “Hem d’intentar aturar el seu joc i controlar el ritme. El GOG juga molt ràpid i té molt bons llançadors. Hem d’estar al nostre millor nivell, que la porteria ens ajudi, i deixar-nos-ho tot a la pista, perquè són punts importantíssims.” El repte, efectivament, no és senzill. El GOG, format només per jugadors escandinaus, té homes de qualitat contrastada. El seu màxim golejador és Emil Madsen (66), pitxitxi de la competició. El seu company Aaron Mensing també està entre els deu millors, amb 55 gols. Madsen va fer vuit gols al Palau. Mensing en va fer sis.

El GOG, cinquè amb cinc victòries –quatre a casa en cinc partits– i cinc derrotes, va arribar al Palau a l’octubre invicte amb 3/3 i amb la moral d’haver derrotat el Veszprém. Tots dos conjunts es coneixen prou bé. No en va, el curs passat es van enfrontar en els quarts amb doble triomf blaugrana (30-37 i 36-31). Ortega ha convocat els quinze jugadors disponibles del primer equip –Makuc i Gallego són baixa– i el jove del filial Petar Cikusa.

EL PROTAGONISTA

El partit és clau i els punts son importantíssims. La dificultat serà màxima
Carlos Ortega
TÈCNIC DEL BARÇA
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)