Ciclisme

Pelayo Sánchez rubrica l’escapada amb victòria en la sisena etapa del Giro

El corredor asturià de Movistar ha guanyat el mà a mà final amb el francès Julian Julian Alaphilippe (Soudal Quick-Step)

L’asturià Pelayo Sánchez (Movistar) ha rubricat amb victòria el mà a mà final amb el francès Julian Alaphilippe (Soudal Quick-Step) en l’escapada de tres corredors de la sisena etapa del Giro, de 180 km entre Torre del Lago Puccini i Rapolano Terme. Sánchez, Alaphilippe i l’australià Lucas Plapp (Jayco-AlUla) han tret 24 segons de marge a l’italià Andrea Piccolo (EF Education) i 29 a Jonathan Narvéz (Ineos), que ha donat temps al gran grup. Pel que fa a la general, Tadej Pogacar (UAE Team Emirates) manté el lideratge, amb 46 segons de diferència respecte de Geraint Thomas (Ineos) i 47 sobre Daniel Martínez (Bora Hangsrohe).

A 84 km per a la meta s’ha format un grup de set escapats, tot i que finalment només han resistit Sánchez, Alaphilippe i Plapp. Un dels trets característics d’aquesta sisena etapa eren els tres trams de sterrato (de grava), en total 12 km, tant típics de l’Strade Bianche.

Demà es disputarà una contrarellotge de 40 quilòmetres entre Fologno i Perugia Tudor Itt.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.

Has superat el límit de 5 articles gratuïts d'aquest mes

No sóc subscriptor

Tarifa digital d’El Punt Avui i L’Esportiu

Per
només
48

per un any

Ja sóc subscriptor

Per gaudir dels avantatges has d'activar la teva subscripció facilitant-nos el número de contracte i el NIF o DNI de la subscripció.

Activa la subscripció