El Barceloneta s'acosta als vuitens amb una golejada

Waterpolo. L'equip de Santi Fernández compta els partits de la lliga de campions per victòries i té molt encarrilat el pas a la propera fase

MARSELLA4

BARCELONETA15

El Barceloneta té a l'abast el bitllet per als vuitens de final de la lliga de campions després d'apallissar el CN Marsella ahir a la piscina de Sant Sebastià en la tercera jornada de la fase preliminar. El triomf els permet comptar els partits per victòries i posar un peu i mig a la propera eliminatòria. És cert que els mariners encara han de disputar cinc partits, però tenint en compte que es classifiquen els quatre primers i ara mateix són els líders en solitari, sembla complicat que pateixin una davallada de dimensions catastròfiques. A més, els de Santi Fernández ja s'han vist les cares amb tots els rivals, excepte amb el Brescia, proper rival, i s'han mostrat absolutament superiors.

Ahir els catalans, sense anar més lluny, van signar una victòria important contra el CN Marsella, que en la jornada anterior havia guanyat el Brescia (9-7). Malgrat la diferència final, el partit no va ser un camí de roses. Els francesos van plantar cara en el primer quart (3-2) i en el segon encara van mantenir el tipus (2-0). Però la igualtat es va esfumar en el tercer quart quan el Barceloneta va firmar un 7 a 1 definitiu. El darrer quart, els de Santi Fernández van resoldre el tràmit amb un parcial de 3 a 1.

Felipe Perrone i Josip Vrlic van sobresortir amb quatre gols cadascú. Els catalans acumulen 34 gols a favor en tres partits i només n'han rebut 15.

CN ATLÈTIC BARCELONETA: López Pinedo, Vrlic (4), David Martin, Szirany, Monpeat, Marc Minguell (2), Marc Roca (1), Fran Fernández, Martin, Felipe Perrone (4), Ruben de Lera (1), Petkovic (2) i Mario Lloret. CN MARSELLA: Simon, Chion, Constantin, Audon (2), Lena, Simon, Denux, Randic (1), Bodegas, Kovacevic (1), Camarasa i Hovhannisyan, PARCIALS: 3-2, 2-0, 7-1 I 3-1. ÀRBITRE: Stampalija (CRO) i Kokaragac (TUR).