Handbol

Iker: “El Barça ha fet un partidàs”

El vestidor. L'exblaugrana està “orgullós” per la rebuda del Palau

En la roda de premsa de després del partit hi va haver unanimitat i, òbviament, ningú no va qüestionar la clara superioritat del Barça. L'exblaugrana Iker Romero va ser contundent: “S'ha de felicitar el Barça perquè ha fet un partidàs. En defensa ha estat ordenat i agressiu, el seu contraatac és letal i la porteria, com sempre, ha estat molt bona. Nosaltres encara hem de treballar molt si volem tornar a ser a la final a 4. Espero que ens retrobem amb el Barça.” L'excapità blaugrana també es va referir a les seves sensacions en la tornada al Palau: “Al principi ha estat molt dur. Estava nerviós i excitat, però a la segona part ja he pogut disfrutar del partit. El Barça ha demostrat una vegada més per què és més que un club i estic molt orgullós de la rebuda que he tingut de l'afició.”

Un dels més satisfets a la sala de premsa era el tècnic del Barça Xavi Pascual: “He gaudit molt d'aquest partit, ha estat extraordinari, dels millors des de fa molt temps. Hem estat molt consistents en totes les línies. La defensa ha estat extraordinària i en atac hem sabut contrarestar els sistemes del Füchse.” A l'altre bàndol, Dagur Sigurdsson va admetre la superioritat blaugrana i va disculpar els seus homes: “Venim de dos partits molt complicats, i els jugadors no han estat tan ràpids i frescos com convenia.” I va insistir en un desig: “Que tingueu sort demà [per avui] en el partit de futbol.”

Felicito el Barça per la seva gran victòria. Als meus homes els ha faltat frescor i rapidesa
Dagur Sigurdsson
entrenador del füchse
El partit ha estat extraordinari, dels millors en molt de temps
Xavi Pascual
entrenador del barça
Aquests partits són molt importants per a l'autoestima i la confiança de l'equip
Ángel Montoro
JUGADOR DEL BARÇA
Al principi estava molt nerviós, però a la segona part ja he disfrutat del partit
Iker Romero
JUGADOR DEL FÜCHSE
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)