Handbol

El Barça torna a Europa amb els millors ingredients

Lliga de campions. Un triomf contra el Füchse de Berlín, amb 13.000 aficionats a l'O2 World Arena, asseguraria matemàticament el lideratge del grup al conjunt blaugrana


El Barça Intersport reprèn la lliga de campions amb un partit de la màxima exigència contra el Füchse de Berlín (1/4 de 6 per Esport 3) en què, si guanya, s'assegurarà definitivament el lideratge del grup D i l'avantatge de camp tant en els vuitens de final com en uns hipotètics quarts de final. Molt de botí en un magnífic escenari, l'O2 World Arena de la capital alemanya, que estarà ple a vessar amb 13.000 aficionats. “Això demostra la importància del partit, el que representa el Barça a Alemanya i la seva transcendència; per a nosaltres és un honor i ens sentim orgullosos de jugar en aquest escenari”, va remarcar el tècnic blaugrana, Xavi Pascual, abans de volar cap a Berlín.

El conjunt català es presenta a la cita amb un full de resultats immaculat, amb set victòries en set partits. S'haurà de veure, però, com respon l'equip després del parèntesi del mundial i d'haver jugat dos partits de la lliga Asobal molt assequibles. El Füchse, com el Barça, ja s'ha guanyat l'accés als vuitens de final, però un triomf reforçaria la seva candidatura al segon lloc del grup, pel qual pugna amb el Dinamo Minsk a dues jornades per al final d'aquesta fase. En 23 visites a Alemanya, el Barça només ha tornat amb la victòria en quatre.

Per Xavi Pascual, la contundent victòria al Palau (34-23) no pot servir de referència i recorda que en aquell partit va ser baixa l'excanoner del Barça Konstantin Igropulo. L'altre exblaugrana en el conjunt berlinès és Iker Romero. El tècnic del Barça remarca que el Füchse va ser un dels equips classificats per a la final a quatre del curs passat i que enguany també és un dels candidats a accedir-hi. En l'aspecte tàctic, el preparador del Barça assenyala que “la seva primera línia és molt efectiva i el seu central, el polonès Jaska, marca perfectament el ritme del partit i és un gran golejador. A més, cal sumar-hi les diferents opcions atac-defensa del seu tècnic islandès, Dagur Sigurdsson”.

A les files blaugrana tornen a la convocatòria Tomàs i Rutenka, que van descansar en el partit contra el Palma del Río, mentre que continua de baixa el pivot defensiu Magnus Jernemyr, en la fase final del tractament de la seva lesió de cervicals.

Handbol. Lliga de Campions Grup D

Pos. Equip PTS PJ G E P GF GC
1 FC Barcelona 4 2 2 0 0 67 46
2 Croatia Zagreb 3 2 1 1 0 57 54
3 Pick Szeged 2 2 1 0 1 57 59
4 Füsche Berlin 2 2 1 0 1 52 59
5 Dinamo Minsk 1 2 0 1 1 52 56
6 Kadetten 0 2 0 0 2 52 63
Darrera actualització: 09-10-2012 17:03:22

L'Atlético de Madrid se la juga contra el Celje

L'Atlético de Madrid, amb el dubte de Markussen, no pot badar en el partit d'avui contra el Celje si no vol veure molt seriosament afectades les seves possibilitats de conservar el tercer lloc del grup B. Talant Duixebàev haurà de confiar en l'aportació del català Joan Cañellas, el seu jugador més en forma, per sortir airós d'aquest compromís. Més negre és el panorama per a l'Ademar de Lleó (A), que si perd per més de dos gols contra el Montpeller quedarà sense possibilitats d'accedir als vuitens de final.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)