Ciclisme

“El Giro és la meva gran oportunitat”

L'australià Richie Porte és sense cap mena de dubte un dels ciclistes més en forma en el primer terç de la temporada. El segon lloc al Tour Down Under i les victòries a la París-Niça i a Catalunya el mantenen líder del rànquing mundial. “No esperava guanyar i més després de la diferència que van obtenir els escapats el primer dia [2:40]. He d'agrair la feina del meu equip.” El bon moment el converteix en un dels favorits al Giro, en què podrà posar en pràctica l'aprenentatge a l'ombra de Froome i Wiggins, dos vencedors del Tour. “El Giro és la meva gran oportunitat. Si guanyes a Niça i Catalunya, pots guanyar el Giro, encara que és una cursa diferent, de tres setmanes.”

D'altra banda, l'espanyol Alberto Contador (Tinkoff) va admetre que havia patit molt per superar l'últim test oficial abans del Giro a causa de la caiguda de dissabte a Port Aventura. “Ha estat amb molta diferència l'etapa més dura de la Volta per a mi. Des del principi ho he passat malament i m'ha costat mantenir el ritme, especialment pel cop a l'esquena.” Però es va mostrar satisfet amb l'actuació i confiat amb vista al Tour.

Finalment, el murcià Alejandro Valverde (Movistar) es va presentar a la compareixença de premsa satisfet amb el botí: “Veient el nivell dels rivals no tenia clar si podria guanyar cap etapa, però he estat en ratxa.” També va admetre que havia volgut mirar de sorprendre Porte, però que l'intent havia quedat en foc d'encenalls. “Ho he provat a l'última pujada, però tenia el vent de cara i els rivals estaven ben organitzats. He decidit no sacrificar totes les forces i intentar guanyar l'etapa.”

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)