Ciclisme

“Corredors de qualitat no tenen la meva sort”

David de la Cruz gaudeix a les files d'un dels millors equip del pilot mundial, el conjunt belga Etixx-Quick Step, envoltat d'il·lustres com Martin, Boonen i Cavendish, entre d'altres. A la Volta ha hagut de treballar per al cap de files, el colombià Rigoberto Uran, cinquè a la general, i ha tingut poc marge per lluir-se individualment. Tanmateix, es va adjudicar el trofeu Mariano Cañardo, que distingeix el primer català. Encara que al final no va tenir oposició perquè l'altre català en competició, Marc Soler, va abandonar ahir després de treballar per Valverde.

“Sempre esta bé rebre un reconeixement. Hauria estat més maco amb més participació catalana i que hagués estat disputat”, va explicar en baixar del podi. Respecte a les seves sensacions va comentar que havia anat a més: “El primer dia va ser el més complicat. Però al final he tingut bones cames i he complert amb el treball d'equip, el que no es veu.” També es va referir als primers mesos amb els belgues: “La valoració és molt bona. Content de tenir l'oportunitat, ja que hi ha corredors de qualitat que no han tingut la meva sort.” Ara, el vallesà correrà al País Basc, a Romandia i al Giro.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)