MotoGP

Foggia s’imposa en Moto3 del Gran Premi d’Itàlia

Pedro Acosta no ha pogut passar del vuitè lloc, però continua líder després de la cursa de Mugello

El pilot romà Dennis Foggia (Honda) ha ofert la seva millor versió per emportar-se la victòria en la categoria de Moto3 en el GP d’Itàlia, al circuit de Mugello. Foggia ha estat el pilot més incisiu durant tota la cursa i s’ha imposat al pilot d’Algemesí Jaume Masià (KTM), que una setmana després de l’operació a l’escafoides ha tingut una actuació estel·lar, i de l’argentí establert a Barcelona Gabriel Rodrigo (Honda). Tots tres han quedat separats per únicament 145 mil·lèsimes. El murcià Pedro Acosta (KTM), vuitè, ha quedat fora del podi per segona cursa consecutiva, però continua com a líder del mundial, amb 111 punts, i 52 de marge respecte de Masià. El tortosí Jeremy Alcoba (Honda) ha quedat tallat del grup capdavanter i s’ha hagut de conformar amb la quinzena posició, mentre que Xavier Artigas (Honda), setzè, ha quedat fora dels punts.

Acosta (KTM) ha pres el lideratge en la primera volta, però com és habitual en aquesta categoria fins a una quinzena de pilots conformaven el grup capdavanter. Dennis Foggia (Honda) semblava anar un pas endavant respecte de la resta, però els moviments eren continus, amb Sergio García (Gas Gas), de menys a més, Tatsuki Suzuki (Honda), Jaume Masià (KTM) i Darryn Binder (Honda) deixant-se veure entre els primers.

En la primera volta, en una zona ràpida de baixada amb corba a l’esquerra, hi hagut espectacular caiguda múltiple amb Andrea Migno, Deniz Öncü, Carlos Tatay i Maximilian Kofler com a pilots implicats.

Dupasquier continua en estat crític

L’equip Prüstel al qual pertany el pilot suís Jason Dupasquier, lesionat greument en la segona sessió de qualificació de Moto3, han decidit no participar en la cursa. Mentre Dupasquier continua en estat crític a l’Hospital de Florència, els integrants de l’equip, entre els quals es troba el japonès Ryusei Yamanaka, han decidit no disputar la cursa , així com el seu compatriota Thomas Luthi, pilot de Moto2, en senyal d’ànim i amb l’esperança que el pilot es pugui recuperar.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)