MotoGP

Remy Gardner supera Raúl Fernández a Moto2 en l’última volta a Mugello

Els dos companys d’equip comanden el mundial amb 114 i 108 punts, respectivament

L’australià Remy Gardner (Kalex) ha aparegut en el moment oportú per emportar-se el triomf a Mugello, el primer de la temporada, i reforçar el seu lideratge de Moto2 a costa del seu company d’equip, el madrileny Raúl Fernández, que havia portat el pes de tota la cursa. Gardner, de menys a més, ha avançat Fernández en l’última volta i l’ha superat per 14 mil·lèsimes de marge. La tercera plaça ha estat per a Marco Bezzechi (Kalex), que ha entrat a meta quart, però s’ha vist beneficiat per la sanció a Joe Roberts (Kalex) per haver trepitjat la zona verda en l’última volta. Pel que fa al campionat, Gardner, amb 114 punts, augmenta el seu avantatge respecte a Fernández (108).

Fernández (Kalex), sortint des de la pole-position, ha imposat un ritme molt exigent des de l’inici i a mitja prova ja s’havia distanciat dels seus rivals. Per darrera seu, el britànic Sam Lowes (Kalex) ha caigut a sis voltes del final, quan havia retallat diferències respecte al lideratge. Gardner, però, no havia dit la seva última paraula i ha pres el rebuf de Fernández en l’última volta per acabar-lo superant en el tram final. Mal dia per als pilots catalans, ja que tant Xavi Vierge (Kalex) com Albert Arenas (Boscoscuro) han anat per terra.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)