Fórmula 1

Bottas deixa Mercedes i pilotarà un Alfa Romeo l’any 2022

Valtteri Bottas deixa Mercedes i pilotarà un Alfa Romeo l’any 2022. El finès substituirà al seu compatriota Kimi Raikonen que fa uns dies va anunciar la seva retirada, i tindrà un contracte per varies temporades. Valtteri Bottas havia estat a Mercedes els darrers cinc anys i havia guanyat nou grans premis, pujat al podi en 63 ocasions i va ser dues vegades subcampió mundial els anys 2019 i 2020. En la seva etapa en l’escuderia alemanya el finès ha estat eclipsat pel set vegades campió mundial, l’anglès Lewis Hamilton.

Valtteri Bottas ha comentat: “S’obre un nou capítol en la meva carrera com a pilot: estic emocionat d’unir-me a Alfa Romeo per al que serà un nou desafiament amb un fabricant icònic. El finès ha deixat clar quins seran els seus objectiu el proper any: “Tinc més gana que mai de córrer pels resultats i, quan arribi el moment, per les victòries”.

La baixa de Valtteri Bottas a Mercedes deixa un seient lliure, que encara que no s’ha fet oficial, tot sembla indicar que serà per l’anglès George Russell, que ara està a Williams.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)