Fórmula 1

Russell serà el nou company de Hamilton a Mercedes al 2022

Ha pilotat les tres darreres temporades per Williams i te 23 anys

L’escuderia Mercedes no ha trigat gens a anunciar que l’anglès George Russell serà el nou company de Lewis Hamilton la propera temporada. Un cop es va anunciar ahir el fitxatge del finès Valtteri Bottas per Alfa Romeo, la marca alemanya ha fet oficial el que tothom donava per fet. George Russell, de 23 anys, ha pilotat els darrers tres anys per Williams i sempre ha estat en el punt de mira de Mercedes. Ha va debutar amb un monoplaça de la marca alemanya l’any passat quan Lewis Hamilton es va contagiar per la Covid-19. Va ser en els GP de Bahrain i va estar a punt de guanyar la cursa sinó hagués estat per un error de l’equip en una aturada.

Toto Wolff, el cap de Mercedes, ha apuntat que George Russell ha estat un “guanyador en cada categoria” i que les seves últimes tres temporades a Williams han suposat una “mostra del que el futur li pot oferir en la Fórmula 1”

L’escuderia italiana Alpha Tauri, filial de Red Bull, ha anunciat que els seus dos pilots actuals, el francès Pierre Gasly i el japonès Yuki Tsunoda, continuaran a l’equip la propera temporada 2022. Considera que és mereixen la continuïtat degut al “positiu treball que estan fent tant dins com fora de la pista”..

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)