Dakar

Audi creu que Al-Attiyah “tenia informació extra” per no perdre’s

El qatarià va ser un dels pocs que va trobar el camí ràpidament. Sainz va perdre més de dues hores

El responsable de l’estructura X-Raid, suport d’Audi en el Dakar, Sven Quandt ha assegurat que l’equip alemany creu que el qatarià Nasser Al-Attiyah i el copilot andorrà Matthieu Baumel, de Toyota “tenien informació extra” per tal de perdre’s en el sisè punt de control de la primera etapa. Molts pilots no van trobar el camí correcte, van perdre molt de temps i les possibilitats de brillar en aquesta edició. “Fa gràcia que només un cotxe hagi aconseguit trobar el camí correcte. Creiem que tenien informació extra, si no era impossible trobar aquella pista” va afirmar Sven Quandt diumenge a la nit.

En aquest punt Carlos Sainz i el barceloní Lucas Cruz (Audi) van perdre més de dues hores i molts altres pilots de cotxes, con Nani Roma i Laia Sanz també van tenir moltes dificultats per trobar el bon camí, el mateix que va passar en les motos. Només francès Sebastién Loeb (BRX) va poder seguir al qatarià i va acabar a més de dotze minuts. “Estem parlant amb l’organització perquè considerem que hi ha hagut una errada en la transcripció del llibre de ruta” ha afegit Quandt, que pensa liderar una protesta pel que ha passat davant David Castera, el director del Dakar.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)