Fórmula 1

Verstappen fa la ‘pole’ en el GP de Mònaco per davant d’Alonso

Sainz sortirà cinquè i Pérez, segon del mundial, toca el mur i ocuparà la darrera plaça en la graella

Max Verstappen (Red Bull) ha aconseguit la posició preferent en el GP de Mònaco gràcies a una darrera volta espectacular en la que ha marcat un temps d’1:11.365 i ha superat per només 84 mil·lèsimes Fernando Alonso (Aston Martin) que ocupava el primer lloc fins llavors. L’asturià, que també ha fet una gran qualificació, sortirà des de la segona plaça de la graella per davant del pilot local Charles Leclerc (Ferrari), que ha fet el tercer temps a una dècima del campió mundial.

Carlos Sainz (Ferrari) mai ha estat entre els millors durant la qualificació i ocuparà la cinquena plaça en la sortida. Ha acabat a més de dues dècimes i mitja del primer classificat. La sorpresa de la qualificació ha estat Sergio Pérez, segon del mundial i guanyador de dues curses, que ha quedat fora en la Q1. El mexicà ha tocat el mur quan només havia fet quatre voltes, ha trencat el Red Bull, i sortirà des de l’última posició de la graella.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)