Fórmula 1

Verstappen tanca un cap de setmana rodó al Red Bull Ring

Fórmula 1. S’imposa en el GP d’Àustria i signa la volta ràpida per refermar encara més el lideratge

Max Verstappen (Red Bull) no va deixar ni les engrunes en el Gran Premi d’Àustria. Al circuit de casa, el Red Bull Ring d’Spielberg, el pilot neerlandès es va donar un bany de masses en unes grades totalment tenyides d’oranje per completar un cap de setmana rodó després d’haver signat la victòria en la cursa esprint, la pole-position, el triomf en el gran premi i la volta ràpida. Un pòquer d’èxits que el reforcen en el lideratge del mundial, en què, després de set victòries –cinc de consecutives–, ja avantatja en 81 punts el segon classificat. Verstappen ja ha sumat 42 triomfs en el mundial i es col·loca entre els cinc primers de la història, amb una més que Ayrton Senna.

El mexicà Sergio Pérez (Red Bull) va ser un altre dels protagonistes a Spielberg, després de remuntar des del quinzè lloc de la graella al tercer graó del podi. En la seva pugna per la tercera posició amb Carlos Sainz (Ferrari) es van viure alguns dels moments més emocionants de la cursa. L’altre pilot de Ferrari, el monegasc Charles Leclerc, va ocupar la segona plaça, en el que és el millor resultat de la marca italiana aquest curs.

Gran Premi d’Àustria
1r M. Verstappen (R.Bull) 1h25:33.607
2n C. Leclerc (Ferrari) a 5.155
3r S. Pérez (Red Bull) a 17.188
4t L. Norris (McLaren) a 26.327
5è F. Alonso (Aston Martin) a 30.317
6è C. Sainz (Ferrari) a 31.377
Mundial de pilots
1r M. Verstappen (Red Bull) 229
2n S. Pérez (Red Bull) 148
3r F. Alonso (Aston Martin) 131
4t L. Hamilton (Mercedes) 108
5è C. Sainz (Ferrari) 82
6è C. Leclerc (Ferrari) 72
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)