MotoGP

Martín guanya l’esprint i continua retallant punts

MotoGP. El madrileny suma la tercera victòria consecutiva en la cursa de dissabte al GP del Japó i se situa a només 8 punts del líder, Bagnaia

La lluita pel lideratge de MotoGP continua molt viva en el GP del Japó i després de la victòria de Jorge Martín (Ducati) en la cursa a l’esprint de dissabte es va situar a només 8 punts del líder del campionat, Francesco Bagnaia (Ducati). El madrileny està demostrant que està en un gran moment de forma i va sumar la seva tercera victòria consecutiva en una cursa a l’esprint, la cinquena de l’any. La segona posició va ser per a Brad Binder (KTM), mentre que Francesco Bagnaia va acabar tercer sense poder lluitar mai per la victòria i va acabar a cinc segons de Jorge Martín.

Marc Márquez (Honda) va fer una bona sortida i es va situar cinquè, va mantenir una bona lluita amb Marco Bezzecchi (Ducati), però al final va ser setè. Maverick Viñales (Aprilia) va ocupar el novè lloc, mentre que el seu company d’equip Aleix Espargaró es va retirar a tres voltes del final quan anava setè. Pol Espargaró (KTM) va acabar onzè.

La qualificació va ser dominada per Jorge Martín, que va fer la segona pole de l’any. Va marcar un temps d’1:43.198, un nou rècord absolut de la pista. Francesco Bagnaia va ser segon i es va quedar a una dècima. Marc Márquez va superar la Q1 i en la Q2, va finalitzar setè a sis dècimes del millor. Just darrere seu, en la vuitena i novena posicions i també a sis dècimes, van finalitzar els dos pilots d’Aprilia: Maverick Viñales i Aleix Espargaró. Pol Espargaró sortirà des de la dotzena plaça.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)