Fórmula 1

Salta la tapa d’una clavaguera, fa malbé el Ferrari de Sainz i s’aturen els entrenaments del GP de las Vegas

No se sap quan i com es farà la segona sessió prevista per avui

El GP de las Vegas ha començat amb molt mal peu i només s’havien disputat deu minuts dels primers entrenaments lliures quan ha saltat la tapa d’una de les clavagueres de la pista amb el pas dels monoplaces, ha tocat la part de sota del Ferrari de Carlos Sainz i l’ha fet malbé. També s’ha vist afectat l’Alpine d’Esteban Ocon que anava al darrera. Els entrenaments s’han aturat amb la bandera vermella.

La segona sessió d’entrenaments que havia de començar a les nou del matí hora catalana, ha quedat ajornada i de moment no té hora d’inici. L’organització ha començat a inspeccionar la resta de clavagueres que hi ha en el circuit urbà de Las Vegas perquè no es reprodueixi el problema. La segona sessió d’entrenaments es podria fer a partir de les onze del matí hora catalana.

El Ferrari del pilot madrileny ha quedat molt afectat i haurà de canviar el xassís, el motor i la bateria. Carlos Sainz no ha patit cap problema físic.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)