Fórmula 1

Leclerc domina completament la qualificació del GP de Las Vegas

Verstappen, el campió mundial, només ha pogut ser tercer, també per darrera de Sainz

Charles Leclerc i el seu Ferrari han dominat completament la qualificació del GP de Las Vegas i ha aconseguit la seva quarta posició preferent de la temporada. El monegasc ha estat el més ràpid en la Q1 i la Q2, i en la Q3 ha marcat un temps d’1:32.726 i ha superat per 44 mil·lèsimes al seu company d’equip Carlos Sainz que ha acabat segon. El madrileny te una sanció de 10 llocs i sortirà des de la dotzena plaça en la cursa de demà. El campió mundial Max Verstappen (Red Bull) sempre ha estat per darrera dels dos Ferrari i ha sigut el tercer més ràpid a tres dècimes. Fernando Alonso (Aston Martin) ha acabat desè a vuit dècimes.

Els dos pilots que estan lluitant pel subcampionat mundial, Sergio Pérez (Red Bull) i Lewis Hamilton (Mercedes) han estat eliminats en la Q2. El mexicà estava en el seu box i ha vist com l’anaven superant rivals a la pista i sortirà dotzè, mentre que l’anglès no ha fet una bona volta i ha acabat l’onzè. En la Q1 els que han quedat fora han estat els dos McLaren. Lando Norris, que va ser segon en el darrer GP del Brasil, ha acabat setzè i Oscar Piastri, dinovè.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)